Capítol següent.

Capítol I.

Tot començà amb una campanya publicitària pagada per una multinacional...

L'ALIMENTACIÓ TRANSGÈNICA ÉS UNA QUESTIÓ D'OPINIONS: MONSANTO CREU QUE VOSTÈ HAURIA D'ESCOLTAR-LES TOTES.

Monsanto.Els aliments modificats genèticament són el centre d'una discusió molt acalorada. Com a empresa de biotecnologia, a Monsanto creiem fermament en aquesta tecnologia. Per suposat som un negoci i volem que els nostres accionistes obtinguin un benefici d'aquesta tecnologia. Però el nostre entussiasme i compromís per la biotecnologia dels aliments es deriva dels beneficis reals que proporciona tant als consumidors com al medi ambient. Altres tenen una opinió menys favorable. Alguns són obertament hostils. Allò just és que vostè pugui apreciar el ventall d'opinions abans de tenir una decisió formada al respecte.

Estem a punt d'organitzar una campanya de publicitat presentant les aventatges de l'alimentació transgènica. A més a més de les nostres opinions publicarem les adreces i els telèfons d'aquells amb opinions diferents inclús les d'aquells que són els nostres més oberts crítics, animant-los per a que es posin en contacte amb ells. Això pot sonar estrany, però creiem que l'alimentació és tan important que tot el món hauria de saber tot allò que volgués al respecte. A més a més de la publicitat, hi ha opuscles en molts supermercats. Poden trucar al telèfon d'informació gratis 08000920401, si tenen algún dubte o volen més documentació. També poden visitar la nostra pàgina «web» a http://www.monsanto.co.uk.

Sens dubte, el nostre objectiu és afavorir una opinió positiva sobre l'alimentació transgènica. Certament sabem que es necessitaràn quelcom més que paraules per a convencer-los.

ETIQUETAT DELS ALIMENTS. TE EL SUPORT TOTAL PER PART DE MONSANTO.

Abans de comprar una patata o un altre aliment, és possible que vostè vulgui saber si és producte d'alimentació transgènica.

Monsanto és una companyia biotecnològica puntera. La nostra patata, blat i soja estan adaptats per a produir majors collites mitjançant un control millor de les plagues i les males herbes. Donant un pas endavant des de la ja tradicional hibridació, hem insertat un gen beneficiós, produït de forma natural, en el sistema genètic de la planta.

S'han realizat anàlisis rigoroses durant els vint anys d'història biotecnològica de Monsanto per assegurar que els nostres conreus són tan segurs i nutritius com els normals.

Estem completament segurs que ho són. I de la mateixa forma opinen els organismes reguladors de vint països (inclòs el Regne Unit) que els ha aprovat. Pot ser que hagin notat darrerament una etiqueta en els aliments dels supermercats. Això és per informar-los sobre l'ús de la biotecnologia en l'alimentació.

Monsanto recolça totalment les empreses d'alimentació i de distribució en l'introducció d'aquestes etiquetes. Creiem que vostès haurien de ser conscients de tots els fets abans de fer una compra. L'animem a que cerquin aquestes etiquetes; si volen saber més no dubti en demanar un opuscle en el seu supermercat, truqui a la nostra línia d'atenció al client al 0800 082 0401 o visiti la nostra pàgina «web» a http://www.monsanto.co.uk.

(les patates produïdes mitjançant biotecnologia encara no es poden adquirir en el Regne Unit).

Per assabentar-se d'allò que altres opinen truquin a Iceland al telèfon 0990 133373 o visiti la seva pàgina «web» d'internet http://www.iceland.co.uk. Intenti contactar amb Friends of the Earth en el 0171 865 8222 o en la seva pàgina «web» http://www.foe.co.uk.

MONSANTO
alimentació salut esperança.


Capítol següent.

free-news.org