Respecte d'una actitud correcta davant un debat científic. I de l'important que seria tenir-la abans de jubilar-se...

Dr. Koshland, ex-editor en cap de la revista «Science»:

«Penso que es continuarà preguntant respecte les causes de la SIDA fins que es sàpiga como tractar-la. Mentre no arribem a tractar la SIDA, hi haurà persones que ens diràn que ens equivoquem de camí i que seria preferible cercar en una altra direcció. No es pot pretendre que ningú no qüestioni el que diem si no tenim solució. Quan tinguem la solució, això posarà certament el punt final a aquest debat».

Aleshores, pensa Vostè que és una bona cosa que persones com el Doctor Duesberg i altres científics continuïn questionant l'origen de la SIDA?.

Totalment. Duesberg planteja punts amb els que moltes persones estàn en desacord, però és important que el públic tingui coneixement d'ells i constati que no hi ha només un grup monolític persuadit de tenir la veritat. És l'únic camí a seguir».

Extret del reportatge «SIDA: el dubte», de Djamel Tahi, video que els experts oficials espanyols de la SIDA pretenen censurar pressionant a TVE per a que no l'emeti.

Abandonaren l'estudi de gravació el 14 d'octubre del 1996 perquè la directora del programa «La nit temàtica» es negà a acceptar la condició per ells exigida que s'enretirés l'esmentat reportatge.

Més informació a: Centre Orientatiu de Bio-Regeneració Aplicada (C.O.B.R.A.).


free-news.org