Esclariments davant l'arrest del meu pare, Doctor en Medicina Ryke Geerd Hamer.

Un cop més s'ha posat en evidència que a Alemània no es poden expressar determinades crítiques.

A Alemània existeix una llarga tradició de persecució dels que pensen de mode diferent.

El meu pare s'ha limitat a donar el seu punt de vista, prudentment, de forma gratuïta, a les persones que, després d'haver perdut l'esperança amb la medicina oficial, l'hi han demanat la seva opinió.

Jo mateix, metge en actiu, estic profondament convençut que la majoria dels diferents càncers i altres malalties són creats per conflictes psíquics.

El procediment oficial consisteix principalment en el tractament dels símptomes.

Encarcerar als opositors o dissidents científics recorda a l'Inquisició.

Si el meu pare tingués la raó, encara que només fos en un 10% de les seves apreciacions, li correspondria el Premi Nobel. Inclús encara que no tingués raó, No es permet tenir una opinió diferent i poder expresar-la?.

La Fiscalia de Colonia simplifica les coses al considerar que, pel mer fet de parlar amb pacients i interessats, el Dr. Hamer ja els sotmet a tractament, sense tenir en compte les opinions dels interessats.

L'actual Govern alemany mostra d'aquesta manera que no és millor que el règim nazi o el S.E.D.

Sembla quelcom intrínsec al caràcter alemany l'incapacitat per a tolerar opinions que creuen equivocades.

Estic orgullós del meu pare.

A Alemània sempre hi ha hagut una minoria disposada a anar a la pressó per la defensa de la seva visió del món.

La campanya d'odi contra el meu pare em recorda de forma interessant a altres moments de l'història alemana.

Davant les queixes del meu pare i la pregunta de per què l'esposaven com si fos el pitjor dels criminals la jutgessa contestà que porquè era «incorregible i no s'avenia a raons».

De nou, a Alemània es pren per criminal a qui es considera «incorregible». No s'actuava igual a la D.D.R. i en el règim nazi?.

Posdata:
El 22 de maig del 1997 a les 14,00 hores vaig estar present, al Jutgat de Primera Instància de Colònia, en l'inici de la roda de premsa convocada per la Fiscalia, per informar sobre el meu pare.

En l'inici de la conferència de premsa se'm expulsà de la sala per no ser periodista (més o menys a les 14,10 hores).

A continuació vaig anar a la Direcció Superior de Policia de Waidmarkt on em digueren que l'advocadessa Eidam acabava de començar a discutir amb la jutgessa instructora sobre la decissió a pendre en relació amb el meu padre, el Doctor Ryke Geerd Hamer, negociació que anava a durar al menys mitja hora. L'advocadessa Eidam sortí aproximadament una hora després, amb la decissió de la jutgessa d'ulterior encarcerament del meu pare (no em deixaren estar amb l'advocadessa a la sala).

Vull deixar constància de que, com a mínim mitja hora abans que la jutgessa prengués la seva decissió, aquesta havia estat anticipada i anunciada als mitjans en la conferència de premsa convocada per la Fiscalia de Colònia.

Firmat: Doctor Bernd Hamer.


free-news.org