Excarceració immediata!
Llibertat pel Doctor Geerd Hamer!.

Llibertat per la dissidència científica!.

El matí del passat 21 de maig, la policia va irrompre en una tranquila editorial de Colònia, Alemània.

Cercaven al Doctor Ryke Geerd Hamer, absent en aquest moment.

S'endugueren escàners, radiografies, analítiques (normals en una editorial de llibres mèdics), com pressumptes «proves» de que exerceix com a metge, malgrat que un tribunal alemany li va prohibir aquest exercici, el 1986, per «no assumir les tesis convencionals sobre el càncer» -en suma, per negar-se a abjurar dels seus descobriments-.

Fins ara, ni aquest ni cap altre tribunal ha arrivat a prohibir al Doctor Hamer que investigui, escrigui i editi els seus descobriments, encara que s'han intentat altres vies de «disuassió» que han arrivat inclús a l'atemptat contra la seva vida en vàries ocasions.

El seu fill, tambén metge, Doctor Bernd Hamer, sortí al carrer en recerca del seu pare, moment en el que la policia -vuit gendarmes armats que esposaren al Doctor Hamer- aprofità per arrestar-lo.

Després de quasi bé un dia en el calabós, el Doctor Hamer comparegué davant la jutgessa, Sra. Nagel, que havia de veure les acusacions i decidir el seu ingrés o no a pressó.

La primera gran sorpresa és que la premsa havia estat citada una hora abans per la Fiscalia de Colònia i, allò més escandalós, es que coneixía ja, mitjançant un comunicat, la decissió d'ingrés en presó del jutge... Abans que comencés la vista!. (En els plans de la Fiscalia no entrava un endarreriment de quasi una hora de l'advocadessa defensora de Hamer...).

La decissió de la jutgessa és ingressar en un centre penitenciari al Doctor Hamer perque:

Afegeix la jutgessa que el Doctor Hamer només podrà ser visitat a pressó dos cops al mes, durant mitja hora, prèvia sol·licitud, i a ser possible: En grup! (El sotmeten a un vexatori aïllament, semblant a l'exercit contra perillosos criminals).

Aquests fets són veritablement greus.

A un mer «xarlatà» o «curander», com l'han qualificat alguns mitjans, mai no se li aplicarien mesures tan dures.

Per què les apliquen al Doctor Hamer?. No serà que allò que realment estan intentant amb aquestes mesures és silenciar la dissidència científica?.

La Jutgessa, Sra. Nagel, del Jutjat Municipal de Colònia, Alemània, ha de revocar l'ordre de pressó del doctor HAMER i deixar-lo lliure. La dissidència científica no mereix la pressó sino el debat i la clarificació que Hamer porta reclamant des de fa 15 anys.

Amb la seva privació de llibertat, ens empresonen a tots els que, com el Doctor Hamer, mantenim idees diferents de les establertes.

S'està atemptant contra els més elementals drets dels ciutadans.

Un comitè de suport al Doctor Hamer ha pres la següent resolució:

«Exigim responsabilitats per aquesta enorme arbitrarietat a la Fiscalia i al Jutjat d'Instrucció de Colònia. El Govern alemany ha de pendre cartes en l'assumpte i explicitar públicament si empara les mesures preses contra el Doctor Hamer. En el seu defecte i si la Judicatura i el Govern alemans mantenen les mesures, apelarem a instàncies superiors d'àmbit europeu, que emparen i defensen els drets dels ciutadans de l'Unió».

Aquest grup agraeix que incorporis la teva signatura, si estàs d'acord, al text següent, donant el teu nom i DNI, i l'envïis per fax al Jutjat de Primera Instància de Colònia.

Personalment, ho he fet ja, com Alfredo Embid. Però no puc fer-ho com AMC donat que cadascun de vosaltres sou lliures de tenir opinions a favor o en contra d'allò que publiquem. L'únic que puc fer és afegir en la meva subscripció personal un comentari: «A la nostra publicació, (Medecina holística), no deixarem de resaltar els aspectes de l'inquisició científica inadmissibles, com en aquest cas».

Pots fer-ho també mitjançant els telèfons:


A l'atenció de la jutgessa:

Sra. Nagel, del Jutgat de Primera Instància de Colònia, Alemània.

Fax. 07/49 221 477 33 33.

Coneixem la detenció del Doctor Ryke Geerd Hamer, que considerem arbitrària i injusta.

Sol·licitem la seva immediata excarceració.

Llibertat pel Doctor Hamer!.

Llibertat per la dissidència científica!.

Demanem que Vostè i el seu govern revoquin l'ordre de pressó.

En un estat democràtic, les diferències científiques no es silencien amb la pressó, sino amb el debat i la clarificació.

De cap forma podem tolerar que tractin al Doctor Hamer com a un criminal perillós.

Firmat:

DNI:


free-news.org