MISSATGE FAX

a:     JUTJAT DE 1a INSTÀNCIA DE COLÒNIA (ALEMANIA)
       FAX: 07-49-221 477 33 33
de:    Montse Gallofré Suana-Robert Pardo Sans-Brauli Tamarit Tamarit-FreeNews
e-mail:freenews@redestb.es

Assumpte:Encarcerament del Doctor Ryke Geerd Hamer

data: 29 agost 1997
Distinguits Srs.:

Hem tingut coneixement de la detenció el 21 de maig del 1997, del Doctor Ryke Geerd Hamer, i del seu posterior encarcerament amb resolució judicial de règim de vistes que, -al menys a l'Estat espanyol-, és aplicat només a perillosos delinquents o terroristes.

Som coneixedors del punt de vista que el Doctor Hamer sosté en relació a la condició bifàsica de les malalties, i del llibre LA NOVA MEDICINA, en el qual exposa el seus descobriments.

Som també coneixedors:

Creiem que tot això constitueix un flagrant delicte contra la llibertat d'expressió, que culmina amb l'actual privació de llibertat física, i que s'agreuja pel fet que fins el moment present, NINGÚ HA PRESENTAT PROVES FEHACIENTS QUE LES ESMENTADES TESIS SIGUIN ERRÒNIES, INCORRECTES, O QUE PUGUIN CAUSAR QUALSEVOL TIPUS DE PERJUDICI.

Els informem que tota la documentació respecte del Dr. Hamer i dels seus descobriments està sent introduïda en la nostra pàgina «Web» free-news.org i que les primeres etapes es troben ja a disposició (en castellà i anglès) de tots els cibernautes a nivell mundial. També anirem mantenint al dia l'informació respecte del tracte que reb el Dr. Hamer. Amb això acomplim dos objectius:

  1. contribuir a una molt ampla divulgació dels seus descobriments i de les seves tesis, contrarrestant l'imatge distorsionada i la desinformació divulgada pels media.
  2. deixar de relleu a qui perjudica el nou enfoc de la medecina proposat pel Doctor Hamer, i quins són els mitjans que s'estan utilitzant (i que sembla incloure bona part de la corporació judicial del seu pais) per a coartar la lliure expressió d'un científic.
Els informem de tot això perquè desitgem que sàpiguen que es pot silenciar a un home, a dos o a mil, però que la veritat no pot mai silenciar-se.
 
Montse Gallofré, Robert Pardo, Brauli Tamarit

free-news.org