Diumenge, 18 de febrer del 2001.

Unió per Solucions Alternatives per la SIDA, Inc.
Telèfon (305) 447-9078, (786) 423-1033. E-mail: gerardosanchez50@comcast.net

Els fets i els científics oficialistes ens donen la raó.

Els retroviròlegs reunits a la Conferència Anyal de Chicago, arribaren a la conclusió que totes les drogues antirretrovirals són tòxiques. Degut a aquesta conclusió han canviat en 180 graus totes les directrius del tractament pel suposat «VIH» i la SIDA.

Anthony Fauci.El súmmum de l'esdevingut és que, el Dr. Anthony Fauci i altres, digueren a la conferència que, desafortunadament cap científic no va sospitar que això podria succeir, ignorant que cents de científics i la nostra organització, -els anomenats dissidents- fa més de 10 anys estem exposant amb luxe de detalls que totes les medicines usades per la SIDA, no milloren un sol pacient, sino que són molt tòxiques i encara més, elles mateixes poden causar la SIDA.

Enfront a aquesta posició oficialista, la nostra organització, fa una crida a totes les víctimes d'aquesta tragèdia a rependre les brides del control de la seva salut mental, emocional i física, i tenir en compte la possibilitat de cercar solucions naturistes alternatives i holístiques.

Els interessats poden comunicar-se a: U.S.A.S., E-mail: gerardosanchez50@comcast.net

Gerardo Sánchez,
Director del Consell U.S.A.S.

free-news.org