Testimoni d'Auguri.

Juliol del 1992, em fan el test en el centre de desintoxicació en el qual estic ingressat. Tenint en compte que dos anys abans la meva companya havia donat positiu i tots els anys que duia de pràctiques de risc, el resultat ja me l'espero: efectivament he donat positiu en el test ELISA i en el Western Blot de confirmació també.

No hi ha cap dubte, soc com el Magic Johnson de la NBA.

Al sortir del centre, ja desintoxicat de drogues i amb la perspectiva d'una nova vida, se'm suggereix fer una visita al meu metge de capcelera, el qual em deriva a l'àrea d'«especialistes» de la SIDA.

Comença el calvari d'analítiques, serologies, extraccions, proves, visites, etc. donant com a resultat una salut excel·lent, un elevat nombre de T4 (1.800), negatiu al test de la Tuberculina (mandoux) i només hi ha la sospita que igual vaig passar una hepatitis sense assabentar-me o be vaig estar en contacte amb el virus de l'hepatitis B?, C?, D?. No ho sé, no m'en recordo molt be.

Tot i així, em recomanen un tractament en prevenció de la tuberculosi, a base de Cemidón (durant un any) i la vacuna antineumònica, doncs segons els metges, aquestes dues malalties (tuberculosi i neumonia) son les que contrauré, donada la meva condició d'ex-toxicòman.

Em nego a pendre'm les dues pastilles diàries durant l'any, d'un medicament els efectes secundaris del qual és que afecta al fetge. Em poso la vacuna (encara no tenia bastant informació) per ser només una puxada i ja està. Durant tres o quatre dies sofreixo els símptomes d'una autèntica neumonia, cosa que abans mai no havia succeït.

Continuo fent-me les analítiques de rigor, cada quatre o cinc mesos, i la visita mèdica pertinent en la qual al final sempre succeeix lo mateix: el metge invitant-me a pendre el Cemidón, i yo negant-me.

Les analítiques van indicant que els meus T4 van disminuint, i de 1.800 que tenia en el 1992, passo a tenir aproximadament la meitat a principis del 1996. Per aquestes dates se'm invita a participar en un estudi sobre seropositius asimptomàtics que no prenem medicació per a fer-nos la prova de la «càrrega viral», que comença a usar-se com a mesura de la malaltia.

El mode tan autoritari i despectiu per part del metge al comunicar-me aquest estudi, i el inici d'un contacte amb l'associació COBRA em fan pendre la decissió de ja no anar mai més al metge ni de fer-me les analítiques. A partir de aquí comença una altra nova etapa en la meva vida en la qual perdo les poques pors que tenia respecte a aquesta malaltia, i començo a adquirir nous coneixements en temes de salut que res tenen que veure amb la medicina oficial.

Experimento amb noves formes de nutrició (més vegetarià, integral, biològic, etc.). Practico el dejuni, urinoteràpia, meditació, etc. i altres formes i tècniques de restablir o mantenir la salut, de forma natural, econòmica, no agressiva i, sobre tot, responsable.

Mai més la responsabilitat de la meva vida i la meva salut en mans d'extranys i de metges funcionaris irresponsables!.

Actualment el meu estat de salut és satisfactori, excepte alguna irregularitat sense importància (algun resfredat, grip, etc.). Des de l'any 1996 que no he tornat a visitar un metge i desconeixo (ni falta que em fa) el meu número de T4, ni la meva «càrrega viral» si és que n'hi ha.

Només sé (entre altres coses) que m'aixeco pel matí, em trobo be, i tinc la suficient energia per a seguir lluitant perquè la meva vida sigui cada cop més lliure en el ampli sentit de la paraula.

Fins aviat, salut i llibertat.
 

Auguri.


En el 1996, al pendre contacte amb COBRA i altres etiquetats seropositius com jo, surgeix la proposta de formar l'associació AVES (19 de juliol del 1996). A l'any següent, es fa l'acta fundacional de l'associació (9 de juny del 1997). El 2 d'octubre del 1997 es llença el projecte AVES i l'1 de desembre del mateix any difundim el nostre primer manifest amb motiu del dia mundial de la SIDA. Canviem el nom de l'associació (AVES per Associació de Vencedors de la SIDA, AVS). A finals del 1998 publiquem el nostre primer butlletí (200 exemplars), i actualment som uns 60 associats, tots etiquetats com seropositius.


free-news.org