Testimoni.
Tot va començar quasi dos mesos abans, pero la «condemna» me la donaren el dia 3 de novembre del 1993, que fou quan em comunicaren a l'hospital que jo era seropositiu. Fou terrible, traumàtic i desesperant. Per sort la meva dona donà negatiu, però encara i així el drama només acabava de començar. Totes les nostres il·lusions en la vida s'havien anat en orris. Només pensàvem en la mort. Però arrivà el canvi, i començàrem a cercar alternatives. El primer repetir la prova en un altre lloc. També donà positiu. Segon pas: cercar en llibreries especialitzades literatura sobre medicina natural, etc. El primer que vaig comprar fou «El Mètode Kousmine». Es increible allò que en ell es pot llegir. Des d'aquest llibre (per l'editorial) vaig contactar amb l'Associació de Medicines Complementàries, en la qual em vaig subscriure, per la gran informació crítica de tots els temes de salut, amb monogràfics sobre SIDA i càncer.

Poc després vaig anar a un naturista, al qual li estic molt agraït. Doncs ell em va advertir també del perill de l'AZT.

Aleshores encara em feia els controls mèdics rutinaris, i em prenia un preventiu. Només el vaig pendre 6 mesos dels 12 que em digueren que duraria el tractament. I como que cada cop que anava a l'hospital em baixaven els T4, per l'angúnia de l'espera, del no saber como estaré, etc. vaig decidir no tonar més a l'hospital si no era per a una «operació d'apendicitis». La decisió fou pressa a més a més de per això, per tota l'informació que vaig anant assimilant.

Amb tot això ja havia conegut a l'associació COBRA de la qual soc soci, i a la qual també li estic molt agraït per tot: informació, formació, cursos, comprensió, tracte, etc.

En el dia d'avui em trobo perfectament i dintre de poc seré pare. Aquesta situació no l'hagués superat si no es pel recolçament de la meva dona, amb la qual estic des de fa 14 anys.

Segons la medicina oficial dec ser seropositiu, des de més o menys 1983 perque vaig pertànyer a un grup de risc. Encara que no vaig començar a sospitar-lo fins novembre de 1993, com he explicat al principi.

Encara que podria explicar més coses, ho deixo aquí.
 

Antonio.

free-news.org